We vertellen u zelf graag wat we doen en waar we goed in zijn. Maar u kunt het natuurlijk ook van een ander horen. Bent u benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking met Coolserve? Op deze pagina kunt u zien met we we samengewerkt hebben.

Coop Supermarkten
Bij het hoofdkantoor te Velp en de verscentrale te Deventer hebben wij de computerruimtes mogen voorzien van computerkoeling met bevochtiging. Tevens verzorgen wij de airconditioning in de kassakantoren en telruimtes in de supermarkten. E.e.a. in opdracht van Pactum BV te Deventer.

De Jong en Laan Accountants, locatie Enschede
Hier hebben wij enkele jaren geleden de uitbreiding mogen voorzien van een aantal AC-systemen. Tevens verzorgen wij hier nog steeds het onderhoud en de service.

 

Esco / Frisia Zout te Harlingen
Op de productielocatie te Harlingen verzorgen wij al jaren het onderhoud de storingen en de vervanging van de verschillende systemen tbv de klimaatbeheersing en de koeling van de technische ruimtes. Dit gaat vanaf de split-unit van de liftuimte tot de luchtbehandeling van de operatorruimte. Wij beheren tevens het coaten van de delen in deze agressieve omgeving (zout).

Gemeentehuis Berkelland
In opdracht van Wassink Installatietechniek hebben wij hier de computerkoelers geleverd en geïnstalleerd voor de nieuwbouw. Wij verzorgen hier tevens het onderhoud en de 24-uurs storingsdienst.

Gemeentehuis Texel
In opdracht van ITBB hebben wij hier de archiefruimte voorzien van een close control unit met bevochtiging, ontvochtiging, koeling en verwarming. De luchtvochtigheid en de temperatuur luisteren hier zeer nauw. De gemeente Texel voldoet hiermee aan de landelijke eisen voor archiefruimtes volgens de rijksgebouwendienst.

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
Hier verzorgen wij al jarenlang het onderhoud en de service aan de koeling in de keukens, de stekkerklare apparatuur, de klimaatbeheersing van de zalen en de airconditioning van het restaurant.

ING Nederland
In opdracht van Feenstra Verwarming hebben wij voor diverse locaties van de ING de airconditioning mogen verzorgen. Veelal de koeling van de serverruimtes, maar ook complete VRF-systemen tbv de koeling en de verwarming.

Meriant, locatie Lindestede Wolvega
Hier verzorgen wij het volledige onderhoud inclusief beheer op afstand van de centrale koel- en vriesinstallaties incl. de temperatuurregistratie.

Posterama Screen Productions BV
Posterama is een drukkerij waar een constante, optimale luchtvochtigheid en temperatuur aanwezig moet zijn om te komen tot een goed product. D.m.v. een goede luchtbehandeling met DX-koeling en gasblokken in de luchtbehandelingskast inclusief een separaat hogedruk koudwater bevochtigingssytsteem van Draabe is het klimaat het gehele jaar optimaal.
https://www.posterama.nl/

Ipskamp Drukkers BV
Ten tijde van de nieuwbouw hebben wij hier de aanleg en engineering van de gehele W-installaties verzorgd. Dit loopt van de koeling, verwarming en ventilatie van de kantoren dmv een WTW-unit, VRF-systeem van Mitsubishi Electric en CV-installatie tot het klimatiseren van de drukkerij met twee rooftops en een separaat bevochtigingssysteem van Draabe. Hiermee wordt tevens PER-water geproduceerd voor het drukproces. Wij verzorgen hier nog steeds het onderhoud aan de diverse installaties.

Rabobank Grou
In opdracht van ITBB hebben wij dit kantoor voorzien van een luchtwarmtepomp systeem van Mitsubishi Electric (R2). Dit systeem verzorgt zowel de koeling als de verwarming. Een gasaansluiting is overbodig.

S.C. Heerenveen
In en rondom het stadion verzorgen wij de service, het onderhoud en de eventuele vervanging en/of uitbreiding van de diverse airco installaties in de keukens, de kleedruimtes, persruimte en diverse serverruimtes. Dit alles vanuit onze vestiging in Heerenveen.

Racket & Health Centre Appelscha en Wolvega
Racket & Health Centrum is een veelzijdige fitnessstudio, met tennis, squash, bowling en zwemfaciliteiten waar wij d.m.v. een aantal rooftops met luchtverdeelslangen geklimatiseerde lucht naar binnen brengen. Om veel luchtverplaatsing te creëren met zo weinig mogelijk tochtverschijnselen, hebben wij gebruik gemaakt van luchtverdeelslangen (polyesterdoek). Dit systeem wordt zowel voor koeling als hoofdverwarming toegepast.

Teunissen & Becking
Teunissen en Becking is een keuken en tegel groothandel. In dit gebouw hebben wij samen met Pactum Installatietechniek de showroom, kantoren en expeditie voorzien van totale klimaatbeheersing (airconditioning, hoofdverwarming en ventilatie). De hoofdverwarming vindt plaats met een VRV-systeem van Daikin. De ventilatie wordt verzorgd door een WTW-unit die zorgt voor de benodigde luchtverversing.

Van der Veen & Kromhout Drachten en Joure
Hier verzorgen wij het complete onderhoud van de door ons geïnstalleerde systemen voor de koeling van de serverruimtes en de kantoren.

VVV Enschede
Voor Meulenbeld Hofhuis / Slot Installatietechniek hebben wij hier de airco verzorgd dmv een satelietsysteem van Daikin.

Zorgaccent (voorheen Thuiszorg Noordwest Twente)
Wij verzorgen hier het onderhoud aan alle koelsystemen en airconditioning op alle locaties in Oost Nederland. Tevens zijn enkele locaties door ons voorzien van hoofdverwarming middels een luchtwarmtepomp R2-systeem van Mitsubishi Electric.