Maatregelen rondom coronavirus

Ook wij zijn genoodzaakt om maatregelen te treffen in verband met het coronavirus, voor de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten. We proberen onze klanten nog steeds zo goed mogelijk te helpen, maar moeten daarvoor wel -zoals iedereen- enkele maatregelen treffen. Wij proberen onze dienstverlening zo veel mogelijk te continueren, maar zijn er van bewust dat dat in verband met de maatregelen anders zal zijn dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De maatregelen die wij hebben getroffen zijn

 

  • Onze collega monteurs houden 1,5 meter afstand en schudden geen handen
  • Als één van onze collega’s klachten heeft blijft hij thuis, ook wanneer één van zijn gezinsleden koorts heeft
  • We reizen zo veel mogelijk alleen in een bedrijfsbus
  • Voordat onze monteurs een woning of bouwplaats betreden, vragen zij of er mensen zijn met griep- of verkoudheidsklachten. Onze monteurs betreden geen huizen van bewoners die ziek zijn of in quarantaine zijn
  • Om overdracht via tablet en/of pen tegen te gaan, zullen onze monteurs tijdelijk niet meer om een handtekening vragen op de digitale werkbon

 

Griep- of verkoudheidsklachten of in quarantaine en een urgente storing aan uw airco of koeling?

Neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij samen de mogelijkheden voor een veilige oplossing kunnen bespreken. In geen geval zullen wij zonder verdere beschermende maatregelen de woning betreden.

Overige maatregelen

Uiteraard hebben wij intern alle vanzelfsprekende en reeds geadviseerde maatregelen door het RIVM getroffen om verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Contact opnemen

Ons kantoor blijft op werkdagen van 08.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten kantoortijden blijft de storingsdienst 24/7 bereikbaar.

Contactgegevens